Om oss

Supreme Autoservice är en flexibel, lyhörd och mycket uppmärksam bilverkstad som på alla sätt vill hjälpa dig och din bil till trygga och behagliga resor på vägarna - resor som aldrig ska behöva kantas av minsta oro eller osäkerhet. Vi vet vad bilen betyder för dig. Inte bara är den en viktigt fordon för dina transporter, den är ofta också vald med omsorg efter din personliga smak och budget – den är en väl genomtänkt investering med högt värde. Alla bilar som kommer till oss för bilservice mottas med samma engagemang – oavsett om det är en 15 år gammal Fiat eller en splitterny Mercedes. Vi har kompetens för alla olika typer av bilar.

Bilbärgning

Det händer ibland att bilen stannar. Kanske har du glömt att tanka bensin, eller så har något gått sönder i bilen och den rör sig inte framåt en enda meter. Då är bärgningshjälp oundvikligt och genom oss på Supreme Autoservice i Malmö HB har du tillgång till snabb, effektiv och professionell bärgning av personbilar på upp till 2 ton. Vi bärgar både korta och långa sträckor, till och med till utlandet om så skulle önskas. 

Däckhotell

Att förvara den uppsättning däck som inte används för säsongen är ett gissel för många. Har man begränsat med utrymme där man bor kan däcken kännas väldigt besvärliga att husera och då är vårt däckhotell den ultimata lösningen. Dina däck tas om hand på bästa tänkbara vis och vi hjälper dig med däckbytet om du så önskar, när det är dags.

Öppettider

Supreme Autoservice håller öppet måndag till fredag klockan 08.00- 17.00. Det går lika bra att ringa som att e-maila för att boka tid för bilservice.